Rafinament. Lux. Eleganță

Parfumul vremurilor trecute, pe care reușim să le retrăim prin intermediul filmelor și a imaginior din albumele vechi, ne amintesc că trăim într-o lume în care tehnologia impune un ritm alert și în care uităm să ne bucurăm de lucrurile care ne fac cu adevărat fericiți. Privind în trecut, tânjim după eleganța și finețea acelor vremuri.

 

 

Din dorința de a readuce bucuria în viața oamenilor, Swiss Ballroom Events a creat un cadru ideal pentru organizarea evenimentelor importante din viața dumneavoastră, fie că vorbim de o nuntă sau de un botez, ori de o petrecere aniversară sau corporate. Sălile noastre de lux, decorate în stil retro, impun rafinament și eleganță, iar timpul petrecut la noi vă va face să revedeți la vie en rose.

 

 

Suntem situați chiar în inima Timișoarei, în proximitatea Pieței Victoria, și simțim că e de datoria noastră să redăm oamenilor pulsul societății timișorene de altădată, caracterizată de bun-gust și joie de vivre.

 

 

Swiss Ballroom Events oferă echilibrul perfect dintre eleganța secolului XX și accentele moderne ale secolului XXI, într-o îmbinare armonioasă care transformă orice petrecere într-un bal regal. La noi veți găsi sala perfectă pentru evenimentul de vis pe care doriți să îl organizați, indiferent dacă aveți un stil de viață boem sau mai convențional. Ne dorim ca oricine ne pășeste pragul să rămână cu amintiri pentru o viață întreagă.

 

 

Vă punem la dispoziție două săli pentru evenimente, Swiss Wedding Hall și Swiss Wedding Hall Junior, dotate cu mobilier și accesorii de lux , dar și cu cele mai performante sisteme de sonorizare.

 

 

De asemenea, dispunem și de un Lounge Bar pentru a vă bucura de un cocktail sau de un pahar de vin de calitate, alături de preparatele variate, de top, pe care le găsiți în meniurile noastre. Parcarea generoasă din curtea interioară a clubului, personalul calificat care vă stă la dispoziţie, internetul wireless, bucătăria rafinată și cockteilurile sofisticate vă stau la dispoziţie.

 

 

Filosofia după care ne ghidăm presupune să ne bucurăm de tot ceea ce dă sens existenței noastre, iar celebrarea evenimentelor importante din viața noastră este, credem noi, esențială. La fel ca și alegerea persoanelor alături de care dorim să petrecem, dar și a locului pe care îl alegem. De aceea, misiunea noastră principlă este să ne facem clienții fericiți. Odată ce aţi fost oaspetele nostru veţi reveni, pentru că aici, totul este la superlativ.

Vă urăm petrecere frumoasă,
Swiss Ballroom Events. Lux. Rafinament.Eleganță.