Swiss Wedding Hall

Viața de cuplu trebuie începută cu fast și sărbătorită așa cum se cuvine, cu o nuntă elegantă, rafinată, într-un cadru de lux, la care să participe toți oamenii importanți din viața voastră. Atunci când aveți nevoie de o sală mare pentru petreceri, Swiss Wedding Hall este cea mai bună opțiune.

 

 

Cu o capacitate de 230 de locuri și o suprafață de 500 metri pătrați, salonul nostru satisface nevoile celor mai exigenți clienți. Acustica sălii este deosebită, iar ringul de dans spațios. Mobilierul de calitate superioară, alături de decorațiunile de lux transformă sala într-un loc de poveste – mai precis al poveștii voastre. Dispune, de asemenea, și de un sistem cu jocuri de lumini care menține atmosfera de fast a petrecerii.

 

 

Și pentru că o petrecere este incompletă fără preparate alese, chefii noștri vă pun la dispoziție un meniu variat, cu produse de cea mai bună calitate, toate aranjate într-un plating rafinat: eleganța și gustul merg mână-în-mână în bucătăria noastră.

Dacă doriți o nuntă despre care să povestiți cu plăcere și copiilor și nepoților, dar care mai ales să fie pe buzele tuturor, alegeți să o organizați alături de echipa Swiss Ballroom Events.


Rezervă Swiss Wedding Hall